Πατατοσαλάτα με κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ

Μεσημεριανό/Βραδινό

Υλικά

  • 1 κύπελλο (150g)Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ
  • 1 μεγάλο αβγό βρασμένο και τεμαχισμένο
  • 350g πατάτες βρασμένες σε κυβάκια(αφού έχουν κρυώσει)
  • 3 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
  • 1,5 κουτ. του γλυκού μουστάρδα
  • 1/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο
  • 3 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Ανακατεύουμε το κεφίρ με το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το σέλινο και το κρεμμύδι.
  • Προσθέτουμε τις πατάτες και το αβγό, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε απαλά.

 

Χριστίνα Μαυρογιάννη, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc, Επιστημονική Συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου