Υλικά
- 1 κύπελλο (150g)Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ
- 1 μεγάλο αβγό βρασμένο και τεμαχισμένο
- 350g πατάτες βρασμένες σε κυβάκια(αφού έχουν κρυώσει)
- 3 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- 1,5 κουτ. του γλυκού μουστάρδα
- 1/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο
- 3 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε το κεφίρ με το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το σέλινο και το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε τις πατάτες και το αβγό, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε απαλά.
Χριστίνα Μαυρογιάννη, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc, Επιστημονική Συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου