Υλικά
- 100mlπινόμενοΚεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ
- 3 κουτ. της σούπας νιφάδες βρώμης
- 1 ώριμο αχλάδι κομμένο σε φέτες
- 2-3 ολόκληρα καρύδια
- Λίγη κανέλα
Εκτέλεση
- Σε μια μικρή κατσαρόλα προσθέτουμε 200mlνερό και τις νιφάδες βρώμης. Μαγειρέυουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να χυλώσει το μίγμα.
- Απομακρύνουμε τον χυλό από τη φωτιά και μόλις κρυώσει ελαφρώς προσθέτουμε το κεφίρ .
- Προσθέτουμε το αχλάδι σε κομμάτια, τα καρύδια και πασπαλίζουμε με κανέλα.
Χριστίνα Μαυρογιάννη, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc, Επιστημονική Συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου