Παντζαροσαλάτα με Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ

Μεσημεριανό/Βραδινό/Ενδιάμεσο

Υλικά

  • 1 κύπελλο (150g) Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ
  • 6 μεγάλα παντζάρια (βολβοί) κομμένα σε κυβάκια βρασμένα (αφού έχουν κρυώσει)
  • 4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. του γλυκούβαλσάμικο ξύδι
  • 4 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένα καρύδια
  • ½ ξινόμηλο σε κομματάκια

Εκτέλεση

  • Ανακατεύουμε το κεφίρ με το ελαιόλαδο και το βαλσάμικο ξύδι.
  • Αναμιγνύουμε το μίγμα κεφίρ με τα παντζάρια και προσθέτουμε από πάνω τα καρύδια και το ξινόμηλο.

Χριστίνα Μαυρογιάννη, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc, Επιστημονική Συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου