Υλικά
- 1 κύπελλο (150g) Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ
- 6 μεγάλα παντζάρια (βολβοί) κομμένα σε κυβάκια βρασμένα (αφού έχουν κρυώσει)
- 4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουτ. του γλυκούβαλσάμικο ξύδι
- 4 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένα καρύδια
- ½ ξινόμηλο σε κομματάκια
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε το κεφίρ με το ελαιόλαδο και το βαλσάμικο ξύδι.
- Αναμιγνύουμε το μίγμα κεφίρ με τα παντζάρια και προσθέτουμε από πάνω τα καρύδια και το ξινόμηλο.
Χριστίνα Μαυρογιάννη, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc, Επιστημονική Συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου