Υλικά
- 1 κύπελλο(150g) Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ
- 1 μέτριο ώριμο αβοκάντο
- 1-2 κουτ. της σούπας κακάο σε σκόνη
- 2 κουτ. τουγλυκούμέλι ή σιρόπι σφενδάμου
- 1 κουτ. του γλυκού φυσικό εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε το αβοκάντο, το κόβουμε σε κομματάκια και το βάζουμε στο μπλέντερ.
- Προσθέστε και τα υπόλοιπα υλικά και αναμίξτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Σερβίρουμε αμέσως ή το αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο.
Χριστίνα Μαυρογιάννη, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc, Επιστημονική Συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου