Μους αβοκάντο με κακάο & Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ

Δεκατιανό/Απογευματινό

Υλικά

  • 1 κύπελλο(150g) Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ
  • 1 μέτριο ώριμο αβοκάντο
  • 1-2 κουτ. της σούπας κακάο σε σκόνη
  • 2 κουτ. τουγλυκούμέλι ή σιρόπι σφενδάμου
  • 1 κουτ. του γλυκού φυσικό εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε το αβοκάντο, το κόβουμε σε κομματάκια και το βάζουμε στο μπλέντερ.
  • Προσθέστε και τα υπόλοιπα υλικά και αναμίξτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  • Σερβίρουμε αμέσως ή το αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο.

Χριστίνα Μαυρογιάννη, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc, Επιστημονική Συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου