Υλικά
- 2 κύπελλα (300g)Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ
- 2 ακτινίδια
- 8 φράουλες
- 1 χούφτα μύρτιλα
- 1 κουτ. Του γλυκούμέλι
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα ακτινίδια και τις φράουλες σε μικρά κομμάτια.
- Σε ένα δίσκο, τοποθετούμε χαρτί ψησίματος και ρίχνουμε στο κέντρο το κεφίρ.
- Προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε καλά.
- Απλώνουμε το μίγμα και τοποθετούμε τα φρούτα μέσα σε αυτό.
- Παγώνουμε το μίγμα μέχρι να στερεοποιηθεί εντελώς.
- Το αφήνουμεέξω από την κατάψυξη για 5 λεπτά πριν κόψουμε σε κομμάτια για να τα σερβίρουμε.
Χριστίνα Μαυρογιάννη, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc, Επιστημονική Συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου