Υλικά (για 3-4 μερίδες)
- 1 ποτήρι (250ml) πινόμενο Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ
- 4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουτ. του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι, ή ½ κουτ. του γλυκού ξηρό
- 2 κουτ. του γλυκού ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη, ή ½ κουτ. του γλυκού ξηρή
- 2 κουτ. της σούπας φρέσκος χυμός λεμονιού
- 1 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 κουτ. του γλυκού μέλι
- 1 κουτ. του γλυκού μουστάρδα
- αλάτι
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε μαζί όλα τα υλικά σε ένα μπολ ή βάζο μέχρι να αναμιχθούν καλά.
- Τοποθετούμε το dressingσε κλειστό δοχείο στο ψυγείο για τουλάχιστον ½-1 ώρα για να δέσουν οι γεύσεις.
Συνοδεύουμε τη σαλάτα της αρεσκείας μας με αυτό το νόστιμο dressing.
Χριστίνα Μαυρογιάννη, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc, Επιστημονική Συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου