Υλικά
- 1 κύπελλο (150g)Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ
- 350g αρακάς βρασμένος (αφού έχει κρυώσει)
- 3 κουτ. της σούπας μουστάρδα
- 3 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
- 2 κουτ. γλυκού άνηθος ψιλοκομμένος
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και αναμιγνύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Χρησιμοποιούμε την κρέμα αυτή σαν άλειμμα σε φρυγανισμένο ψωμί και προσθέτουμε από πάνω προαιρετικά λαχανικά της αρεσκείας μας (π.χ. τοματίνια, πιπεριές).
Χριστίνα Μαυρογιάννη, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc, Επιστημονική Συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου